Wat doen wij

Wij begeleiden bedrijven bij het behalen van blijvende prestatie verbeteringen met bestaande mensen en middelen. Wij richten ons hierbij op gedrag binnen alle niveaus in de organisatie met behulp van de principes van onder andere Lean Manufacturing en Six Sigma.

Wij ontwikkelen en implementeren samen met u oplossingen voor structurele procesverbeteringen met bestaande middelen. De resultaten zijn legio, maar hebben één ding gemeen; ze zijn blijvend. Afhankelijk van uw behoefte werken wij samen met u aan het verhogen van productiviteit, kwaliteit, effectiviteit van de dienstverlening, of het concurrentieniveau van uw organisatie. Kortom, wij begeleiden u bij het verbeteren van de prestatie van uw bedrijfsprocessen. Een belangrijk gevolg kan het realiseren van blijvende besparingen zijn.

Onze aanpak is zeer praktisch en alles omvattend, zowel vanaf de werkvloer naar de top van de organisatie als omgekeerd. Juist door deze benadering komen pragmatische procesverbeteringen tot stand en is het mogelijk deze juist te implementeren om een meetbaar en structureel resultaat te realiseren. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van de organisatie varieert de doorlooptijd van een project tussen 3 en 6 maanden.